Hop til hovedindholdet

Fredericia Kommune logo

Byrådets Borgerdialogmøde: Fredericia i klimafront


Dato og tid

Mandag d. 14. juni 2021 kl. 17:00 til 19:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 13. juni 2021 kl. 12:00

Sted

Fredericia Genbrugscenter , Nordre Kobbelvej 9, 7000 Fredericia Fredericia Genbrugscenter
Nordre Kobbelvej 9
7000 Fredericia

Byrådets Borgerdialogmøde: Fredericia i klimafront


Demokrati- og Borgerudvalget og Affald & Genbrug inviterer til Byrådets Borgerdialogmøde den 14. juni om Fredericia i klimafront.

Demokrati- og Borgerudvalget og Affald & Genbrug inviterer til Byrådets Borgerdialogmøde den 14. juni om Fredericia i klimafront på Fredericia genbrugscenter. 

Med klimaplan 2020 løber Fredericia i fodsporene på de mest klimaambitiøse byer og sætter 53 grønne indsatser i søen, som skal muliggøre flere grønne valg for borgerne og styrke den grønne vækst i vores virksomheder.

I inviteres indenfor på Fredericias nye og topmoderne genbrugscenter, som bygger videre på de grønne ambitioner. Her kan du møde dine byrådspolitikere, fagfolk fra kommunen og engagerede borgere fra Skærbæk, der har sat klima på dagsordenen.

Kom og få en snak med dine byrådspolitikere om Power2x og borgerinddragelse i den grønne omstilling. Drøft, debattér og skab dialog
og få inspiration til, hvordan I selv kommer i gang med den grønne omstilling i jeres lokalområde.

Arrangementet er gratis, og alle er velkomne. Der vil være let forplejning. Tilmelding nødvendig grundet begrænsede pladser som følge af COVID-19. Husk at medbringe gyldigt coronapas. 

Parkering og indgang ved genbrugsbutikken.

Kl. 16.00-16.45 mulighed for rundvisning på Fredericias nye genbrugscenter ved formand for Miljø- og Teknikudvalget Christian Bro og chef for driftsafdelingen Bo Christiansen.

Kl. 17.00-19.00 Borgerdialogmødet starter. Velkomst ved Borgmester Steen Wrist, formand for Demokrati- og Borgerudvalget Christian Jørgensen og formand for Miljø- og Teknikudvalget Christian Bro. Herefter vil der være oplæg og mulighed for dialog.

Vi glæder os til dialogen!

På vegne af Demokrati- og Borgerudvalget,

Christian Jørgensen

Formand

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Fredericia Kommune
Tlf: +45 7210 7000.
kommunen@fredericia.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Fredericia Kommune
Tlf: +45 7210 7000.
kommunen@fredericia.dk